Home » Erhverv » Hvordan at undgå kreditkort sent gebyrer

Hvordan at undgå kreditkort sent gebyrer

Alle hader sent gebyrer og sent vil koste dig dyrt disse dage. For nogle kreditkort i dag, bliver hvis du er for sent, du nødt til at skallen ud så meget som $40 hver gang. Dette kan sætte en nice mellemstore hul i lommen virkelig hurtig.
Nedenfor vil jeg give dig med nogle tips og strategier til hvordan man kan styre uden om disse monstrøse sent gebyrer. Dette vil ikke kun spare dig en masse penge i det lange løb, men det vil også holde de penge-sulten kreditkortselskaber, jeg vil ikke nævne nogen navne, fra at få dine hårdt tjente penge.
Bare betale din regning. En af de nemmeste måder at undgå en sen gebyr er bare betale din regning hver måned ved at sende en check, money order eller andre typer betaling til din respektive kortudstederen. Bare sørg for du følge de mange retningslinjer, som er normalt beskrevet på bagsiden af hver kreditkort regningen, på hvordan du sender din betaling. Disse retningslinjer skal følges, netop hvis du ønsker at sikre, at din betaling vil gå igennem på tid.
Betaling retningslinjer kan omfatte alt fra en bestemt betalingsadresse til tidspunktet på dagen hvor betaling skal være modtaget for at blive krediteret denne dag. Mange udstedere fastsætter også, at betalinger skal ankomme i den fortrykt konvolut sendes til kunden.
Mens Fair Credit Billing Act kræver udstedere kreditkort betalinger den dag, de modtages, er hver udstederen tilladt at fastsætte retningslinjer for betaling. Hvis nogen af retningslinjerne, der ikke er opfyldt, kan udsteder tage så mange som fem dage til at kreditere betaling.
En rettidig betaling kunne nemt blive sent i fem-dages periode, så Følg disse retningslinjer for betaling omhyggeligt.
Bare springe betaling. En af de mere sjældne typer af metoder du hører om er tjenester, Skip-A-betaling. Du kan bruge disse tjenester til spring pant, kreditkort eller lån betalinger. Normalt ville du nødt til at komme i kontakt med din bank bare for at se, om du selv kvalificerer sig eller ej. Der er også uafhængige virksomheder derude, der vil tillade dig at gøre det samme, uanset hvilken bank du er medlem af. Afhængigt af hvis tjeneste, du bruger, gebyret, der er tilknyttet det variere. Når du bruger disse typer af tjenester, skal du vide hvor meget du vil blive opkrævet derefter beslutte, om det er det værd eller ej.
Betale minimum due straks. En af de bedste måder at forhindre en sen gebyr fra at blive debiteret din konto er til at betale mindst due straks. Så snart du modtager din faktura, sende minimum rettidigt. Dette vil altid sikre, at din kreditkortudsteder modtaget betaling. Du kan altid sende flere penge senere beslutter du ellers. Dette er en fantastisk måde at undgå manglende betaling, fordi hvis du glemmer at sende ekstra penge du kan garantere, at du ikke vil blive opkrævet en sen gebyr, fordi minimum due er blevet allerede blevet udbetalt.
Flytte din forfaldsdato. Er dit kreditkort regninger forfalder på et tidspunkt i den måned, når du kører lav på kontant? Mange mennesker har problemer med at spare penge, så når det drejer sig tid til at betale deres kreditkort regninger, de ikke har nogen kontanter til at gøre dette. En særlig løsning er at flytte din forfaldsdato. Mange kreditkort udstedere vil tillade dig at indstille din egen forfaldsdagen at imødekomme dine specifikke behov. Hvis du har problemer med at spare penge, flytte din forfaldsdatoen til en tid, når du har penge, som så snart du får din lønseddel. Hvis du tid dit kreditkort regningen kommer samme dag, du får udbetalt, vil du altid have kontanter til at betale regningen.
Betale via telefon. Hvis du er en af de mennesker, der venter til sidste øjeblik for at gøre alt, eller hvis du bare har glemt at sende i dit kreditkortbetaling tidligt nok, kan du altid betale via telefon. Dette sikrer, at din betaling vil blive på tid. Bare levere repræsentant på anden linjen med din checkkonto og din bank routing nummer, som er trykt i bunden af hver kontrol. Normalt registreringsnummeret er første og kontonummeret er andet. En masse af udstedere tillade dig at betale via telefon og nogle vil opkræve dig en pæn skilling for at gøre dette. Gebyrs kan variere fra $5 til $20.
Bruge andre udtrykkelige metoder. Hvis din bank ikke tilbyde en “betalings telefon” service og du har brug at få din betaling til din kreditkortudsteder hurtigst muligt, vil jeg anbefale enten at sende din betaling i express mail eller ved Western Union. Enten en af disse tjenester kan få din betaling til din kreditkortudsteder straks. Disse udtrykkelige metoder er dyre, men det vil altid højst sandsynligt blive billigere end gebyrer forbundet med at være for sent. Kontroller, at du sender din udtrykkelige betaling til den korrekte adresse. Mange udstedere have særskilt betaling adresser for udtrykkelig betalinger. Den sidste ting du ønsker at gøre er langsom behandling af et ekspres betaling ved at sende den til den forkerte adresse.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *