Home » Viden » Sådan investerer du i bitmønter

Sådan investerer du i bitmønter

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan du investerer i bitmønter, er du ikke alene. Der er mange forskellige måder at investere i denne kryptokurrency på, og nogle strategier er mere rentable end andre. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du opdeler din investering over tid. Vi vil især diskutere strategien “Dollar-cost averaging”, og hvordan man investerer i bitcoin-fonde eller en IRA. Vi vil også dække, hvordan man køber kryptokurrency, hvordan man bruger Dollar-cost-averaging-strategien og andre strategier for succes.
Dollar-cost-averaging strategi

Dollar-cost-averaging-strategien er en metode til investering i kryptokurver, der minimerer risikoen for volatilitet. Denne metode svarer til at foretage regelmæssige køb på en kryptovalutabørs. Det hjælper investorer med at minimere deres følelsesmæssige reaktion på udsving i markedet. Desuden er det en relativt sikker metode til at drage fordel af kryptovolatilitet. Fordelene ved dollaromkostningsgennemsnit inkluderer lavere risici og bedre afkast over en lang periode.

Det fungerer ved at investere et bestemt beløb hver uge og fordoble det hver anden uge. Du kan investere $ 10 ugentligt, hvilket er overkommeligt for de fleste mennesker. I det lange løb ville det betyde, at du har investeret $ 4700. Det vil sige, du ville have tjent i alt $ 451,572 fra denne strategi. Hvis du foretog en månedlig investering på $ 50, ville du have investeret $ 5,400 på markedet, hvilket svarer til $ 9,833%.
Investering i bitcoin-fonde

Investering i bitcoin-fonde er en fantastisk måde at få eksponering for prisudviklingen for denne digitale valuta uden faktisk at holde de underliggende aktiver. Bitcoin-fonde lanceres langsomt af børsnoterede virksomheder i forskellige regioner. Ved at købe aktier i børsnoterede virksomheder, der har bitcoin i statskassen, kan du drage fordel af salget af bitcoin. Du bør være forsigtig, når du investerer i sådanne fonde, da risikoen er høj. Denne type investering bliver dog stadig mere populær og er en glimrende måde at få eksponering for bitcoin-prisen.

Selvom en Bitcoin-fond ikke investerer direkte i bitcoin, har den indirekte eksponering for den gennem andre digitale aktivfonde. Da bitcoin er et digitalt aktiv, bestemmes dets ejerskab af deltagere i et online peer-to-peer-netværk og open source-softwaren, der styrer Bitcoin-protokollen. Værdien af bitcoin understøttes ikke af nogen regering eller virksomhed, og ejerskabet er sikret med offentlig nøglekryptografi. Det betyder, at hvis en regering eller et selskab forsøger at kontrollere bitcoin, vil værdien falde.
Investering i bitcoin IRA

En af fordelene ved selvstyrede IRA’er er fleksibiliteten. Du kan vælge præcis, hvilke investeringer du vil foretage, og investere midlerne uden hjælp fra en depotmand. En selvstyret IRA er et godt valg for personer, der ikke ønsker at håndtere en depotmands høje gebyrer eller har en høj risiko for at miste kontrollen over kontoen. Selvstyrede IRA’er giver dig også mulighed for at beregne de gebyrer, der er forbundet med krypto og spare penge, mens du handler.

Bitcoin IRA-udbydere er en fantastisk måde at diversificere din portefølje på. De skal give dig en diversificeret portefølje og have strenge køleopbevaringsprotokoller for at beskytte dine penge mod tyveri. Derudover bør disse virksomheder tilbyde forsikring for det fulde indbetalingsbeløb. Ved at følge disse forholdsregler kan du maksimere dine chancer for at tjene penge med dine bitcoins. Når alt kommer til alt, hvem ønsker at miste alle deres penge? Hvis du er usikker på, om dine investeringer er sikre eller ej, kan du overveje at tilmelde dig en Bitcoin IRA-udbyder og investere dine midler.