Home » Finans » Sådan oprettes et websted med et begrænset budget

Sådan oprettes et websted med et begrænset budget

Det er vigtigt at vide, at der er mange metoder til at opbygge et websted inden for et budget. Du kan bruge gratis webstedsopbygningsplatforme som Squarespace eller Weebly. Overvej at bruge en domænenavnsudbyder som Big Cartel eller GoDaddy. Hvert af disse websteder har deres unikke fordele og ulemper. Valget er dit. Men husk, at selv billige skabeloner ikke får dig til at skille dig ud blandt mængden. Mange af disse webstedsopbygningsplatforme har ikke indbygget funktionalitet eller funktioner. Derudover har skabeloner ofte dårlig kode og kræver, at du bruger tid på at rette dem.

Weebly

Weebly kan være din bedste mulighed, hvis du søger efter en billig webstedsbygger. Du kan udgive dit websted til et gratis underdomæne med en række planer på platformen. Dette er et godt valg for begyndere, der hurtigt vil oprette et websted. Weebly er enkel at bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at installere yderligere software eller håndtere langsomme indlæsningstider. De grundlæggende skabeloner er gode til begyndere. Når du skal have få en nem hjemmeside går live, kan du nemt tilpasse det med HTML og CSS.

Squarespace

Squarespace prisstrukturer varierer afhængigt af om du vælger at tilmelde dig en månedlig eller en årlig plan. Måned for et personligt websted. Forretningsplanen er $ 27 pr. Måned, og den grundlæggende handelsplan er $ 35 pr. Månedligt. Alle planer tilbyder de samme grundlæggende funktioner som forretningsplanen plus nogle ekstra salgsfremmende funktioner. Squarespace’s gennemgang kan hjælpe dig med at vælge den rigtige plan for dig.

Stort kartel

Du har måske hørt om Big Cartel, og tænker måske på det for dit lille online firma. Men du undrer dig måske over, hvorfor det ikke er din tid værd. Du er mindre tilbøjelig til at sælge mange produkter på denne platform, end du er et e-handelswebsted. Det er ikke den bedste platform til opskalering af e-handelsvirksomheder. Du bør ikke forvente, at det vokser med din virksomhed.

GoDaddy

GoDaddy er det mest betroede webhostingfirma og domæneregistrator. Alt hvad du behøver for at starte et websted er tilgængeligt fra ét sted. Der er mange muligheder og funktioner til rådighed for ethvert budget. Planerne spænder fra gratis til dyre. Bortset fra overkommelig webstedshosting tilbyder de også værktøjer til at oprette professionelle websteder. Dette firma er nummer et valg for tusinder og driver millioner af websteder over hele kloden. GoDaddy tilbyder mange planer. Der er planer for små virksomheder og mellemstore virksomheder. De tilbyder også planer for folk, der ønsker at oprette deres egne blogs eller sociale mediekonti.

Wix

Wix tilbyder en række webapplikationer, der er gratis. Du skal dog muligvis betale lidt mere for en Wix websted. Wix giver dig et gratis domæne. Du kan dog købe et brugerdefineret domæne, der øger dit brandomdømme. Du kan også uploade video i lang form til dit websted. Wix tilbyder også en Combo-pakke, der inkluderer både et gratis domænenavn og adfree hosting. Denne plan er bedst for dem, der ikke har til hensigt at sælge produkter via deres hjemmeside.