Home » Erhverv » Til salg af ejeren – prissætning det højre 3 årsager hvorfor!

Til salg af ejeren – prissætning det højre 3 årsager hvorfor!

Prissætning dit hjem korrekt er det første og vigtigste skridt i salgsprocessen. Uanset om du liste med en agent eller sælge af ejeren af den forkerte pris vil medføre tabt indkomst og/eller overdreven marketing tid. Du har muligheder, enten for at indgå aftale med en professionel ejendomsmægler eller gøre din due diligence og forskning for at finde den sande markedsværdien af dit hjem. I eksemplerne nedenfor viser vi derfor prissætning er så vigtigt.
Eksempel 1: En $250.000 hjem er prissat 10% under den sande markedsværdien på $225.000. Hjemmet sælger hurtigt med ringe eller ingen forhandling for eventuelt en alle kontant tilbud at lukke hurtigt. Denne køber måske en investor, der er ekstremt markedet kyndige eller en køber, der arbejder tæt sammen med en ejendomsmægler, ved hjælp af banebrydende køber programmer. Denne køber formentlig har en VIP køber aftale med hans agent og modtager e-mails dagligt med alle de nye programoversigter, som de kommer på markedet. Begge disse købere er i stand til at handle før de fleste andre købere selv ved hjem er til salg, de kender området og prisfastsættelse. Sælgeren efterlader $25.000 på bordet og kender ikke det, indtil det er for sent.
Eksempel 2: En $250.000 hjem er prissat 10% over den sande værdi på $275.000. Hjemmet får ingen køber interesse eller aktivitet, ingen drev vigespor efter 90 frustrerende dage sælger reducerer prisen til $264,500 (stadig over markedsværdien). Hjemmet stadig har ingen køber interesse eller aktivitet, måske en lejlighedsvis kørsel af. Så igen efter 90 dage med mere sindsoprivende de reducerer prisen til $259,900 (stadig over markedet, men inden for den i det mindste se på række). Aktivitet afhente men hjemmet vises nu gamle på markedet, reklame fotos er alle nu uden for sæsonen, de visuelle tour ser dateret. Endelig et tilbud hvis du er heldig på $235,000, efter dage tilbage og frem forhandling, du får det op til $242,000, hvad en deal. Nu efter 6 måneder af sindsoprivende frustration du tabe $8.000 plus alle de ekstra udgifter til afdrag på realkreditlån, renter, skatter, marketing, reparationer, vedligeholdelse, dine venner at forklare hvorfor, og værst af alt, den hjem, du ønsket at købe er nu solgt.
Eksempel 3: En $250.000 hjem er prissat korrekt til den sande værdi mellem $249,500 og $251,900. Dette hjem får flere køber aktivitet og flere tilbud end over prissat boliger på markedet. Boligen prissat til sande markedsværdi normalt sælger inden for 30 dage. Af alle boliger opført mindre end 40% Sælg i de første 30 dage på markedet. Denne sælger vil sandsynligvis få en tæt på fuld pristilbud og forhandle det op til fuld pris uden megen anstrengelse. Ikke udvidet markedsføring, ikke forklare for venner og familie hvorfor og du får til at købe huset du ønskede først. Pris det lige, sælge hurtigt og til top dollar. Videre med familien til dit nye hjem med de mindste mængde besvær.
Der er omkostninger forbundet med at sælge dit hjem. Du skal beslutte, hvilken pris du ønsker at betale, normal markedsføring, provisioner og lukke omkostninger eller tilføje i omkostningerne ved for høj eller for lav prisfastsættelse. Med lidt forskning og viden kan du pris det rigtige og gemme et bundt.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.